{Tsuga Siberians}

February - Mike's Yukon Quest Summary Sheet

Last Updated: 2/20 at 7:46 PM EST
Checkpoint Mileage Between Checkpoints Runtime From Last Checkpoint Time In Time Out Rest At Checkpoint Dogs In/Out Position In/Out
Fairbanks (start) to North Pole 33 miles 3h 20m 2/9/08
3:26 PM
2/9/08
3:26 PM
0 14/14 23/21
North Pole to Chena 66 miles (99 total) 7h 58m 2/9/08
11:24 PM
2/10/08
1:24 AM
2 h 14/14 6/4
Chena to Mile 101 43 miles (141 total) 13 h 0m 2/10/08
2:42 PM
2/10/08
2:42 PM
0 14/14 5/5
Mile 101 to Central 28 miles (169 total) 3 h 43m 2/10/08
6:07 PM
2/11/08
12:20 AM
6h 13m 14/14 8/11
Central to Circle City 74 miles (243 total) 14h 43m 2/11/08
3:03 PM
2/12/08
12:07 AM
9h 4m 14/12 11/12
Circle City to Slaven's Cabin 58 miles (301 total) 15h 23m 2/12/08
3:30 PM
2/13/08
3:26 AM
11h 56m 14/12
(dropped Hawkeye & Wilson)
14/15
Slaven's Cabin to Eagle 101 miles (402 total) 19h 14m 2/13/08
10:40 PM
2/14/08
6:39 AM
7h 59m 12/10
(dropped Romeo & Lotus)
14/14
Eagle to 40 Mile River 99 miles (501 total) 21h 0m 2/15/08
4:39 AM
2/15/08
12:00 AM
7h 21m 10/10 14/13
40 Mile River to Dawson City 48 miles (549 total) 7h 25m 2/15/08
7:25 PM
2/17/08
7:28 AM
36h 3m 10/10 13/13
Dawson City to Stewart River 99 miles (648 total) 20h 27m 2/18/08
3:55 AM
2/18/08
10:10 AM
6h 15m 10/10 11/11
Stewart River to Stepping Stone 70 miles (718 total) 15h 0m 2/19/08
1:10 AM
2/19/08
5:16 AM
4h 6m 10/10 11/11
Stepping Stone to Pelly Crossing 32 miles (750 total) 4h 35m 2/19/08
9:51 AM
2/19/08
5:50 PM
7h 59m 10/10 11/11
Pelly Crossing to McCabe Creek 34 miles (784 total) 3h 27m 2/19/08
9:17 PM
2/20/08
12:56 AM
3h 39m 10/10 8/8
McCabe Creek to Carmacks 39 miles (823 total) 5h 30m 2/20/08
6:26 AM
2/20/08
12:50 PM
6h 24m 10/10 11/11
Carmack's to Braeburn 77 miles (900 total) 11h 14m 2/21/08
12:04 AM
2/21/08
8:04 AM
8h 0m 10/9
(dropped Jim)
10/10
Braeburn to Whitehorse 100 miles (1000 total) FINISH! 15h 3m 2/21/08
11:07 PM
Total: 12 Days 9 Hours 58 Minutes
9 11th

Images


Mike getting ready to go over Eagle Summit.
(by John Hagen)


Photos posted from Mike & Sue

Mike at the start.
 

Steese Roadhouse
 

Crossing American Summit.
 

Resting on the nice Yukon River

Jumbled ice, open leads on the Yukon River.

Top of Eagle Summit.


Mike & Sue's Photos From Dawson

Mike signing in.
 

Hood, Ambler & Logan
 

Eliza
 

Jim
 

Merlin
 

Mugs
 

Stump
 
   


Mike & Sue's Photos From McCabe, Pelly Crossing & Carmacks

Handlers room.
 

Scott resting.
 

Team into Pelly Crossing
 


Tired Mike.
 

Getting ready to leave.
 

Leaving Pelly Crossing.
 

Reba & Stump leading into McCabe.
 

Logan & Merlin at McCabe.
 

Ambler & Hood at McCabe.
 

Ambler & Hood at Carmacks.
 

Jim & Gila at Carmacks.
 

Merlin & Logan at Carmacks.
 

Reba, Eliza, Mugs & Stump at Carmacks.
 

Team resting at Carmacks.
 

Ambler & Hood eat at Carmacks.
 

Getting ready to leave Carmacks.  Stump & Reba in lead.
 
   


 

Mike & Sue's Photos From Braeburn


Checking feet.
 

Getting ready to leave.
 
 

 

Finish In Whitehorse


Mike talking with William Pinkham.
(by John Hagen)
 

Mike praising his dogs at the finish.
(by John Hagen)
 

Mike finishing.
 

Mike giving the dogs lots of love.
 

Mugs gets bedtime after running 1000 miles..
 

 

Other Trail Photos


Team looking great!
(by Sharon A Coultrap)
 

Littermates, Stump & Mugs in sync.
(by Sharon A Coultrap)

 



Huskies | Dog Log | Racing | Photo Gallery | Mushers | Sponsors | Contact Us | Links | Return Home